SunUp – Napelem teljesítmény fokozó

Világszerte igen sokat foglalkoznak azzal, hogy fenntartható technológiák szülessenek a régi elavult és környezetszennyezők helyet. Már jó néhány éve van napelem rendszer amely ahogy a nevéből is látszik a nap energiáját hasznosítja. A kezdeti napelemek még igen gyenge teljesítményt produkáltak ami mára már sokkal jobbá vált, ám még mindig kevés a hasznos teljesítménye. A gyenge hasznosulás miatt kell több napelemet beiktatni egy otthon energiájának a biztosítására. (SunUp)

A most az új szerkezet a SunUp megszületésével akár 80%-os teljesítmény növekedést is elérhetünk. Ez azt jelenti, hogy amikor rászánjuk magunkat a napelem rendszer kiépítésére otthonunkban akkor kevesebb napelemre lesz szükség. A teljesítmény fokozó készülék Európai szabadalommal rendelkezik és – amire nagyon büszkék lehetünk- a Jüllich Technology Zrt. saját fejlesztése. Jüllich József személyes célkitűzése az, hogy a zöld energia minél elterjedtebb legyen, ezért a cég partnerek jelentkezését is várja. Olyanokat akik segítenek a SunUp teljesítmény fokozó elterjesztésében.

Összegezzük akkor : A SunUp egy igen hatékony napelem teljesítmény fokozó készülék. Kis a helyigénye. A legjobb ha akkor szerelik fel amikor az új napelem rendszert telepítik. A Magyar innováció egyedülálló a világon. Európai szabadalom védi.

Ha elnyertük az érdeklődését akkor azt javasoljuk, hogy tekintse meg Jüllich Technology Zrt. hivatalos honlapját. A fentebbi linkre klikkelve érhető el.

A duguláselhárításról szóló cikkünk is érdekelheti !

Related Posts