Székesfehérvári műtermében az év bármely szakában elkészíthető a te saját, profi kismama fotósorozatod. Ágnes  online oldalán rengeteg referencia fotó található, így magad is meggyőződhetsz róla, hogy milyen minőségi munkát végez. (Képek)

A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pexels

Fotói olyan pillanatokat örökítenek meg és olyan érzelmeket, amit csak egy rendkívül szimpatikus és kedves személyiséggel lehet előhívni. Ő ilyen közvetlenségével nem csak a kismamák engednek fel a fotózás alkalmával, hanem az apukák is. Képeit igen kellemes hangulatban és esztétikusan berendezett stúdiójában készíti, így a kismama is komfortosan érezheti magát. Alkalmi kismamaruhák és profi sminkes is rendelkezésedre áll, ha igényled. Mikor is legyen a fotózás? Mindenképpen érdemes előre tervezni és időpontot egyeztetni.

Kismama fotózás

A várandósság időszaka mindenkinél egyedi érzelmi és fizikai változásokkal jár így én mindenképpen valahol a félidőtől gondolkodnék és nem elhúzni a várandósság végéig. Ebben az időszakban a mozgás még nem igazán akadályozott, így aktív tudsz maradni, talán a fotózás sem annyira megterhelő. Nincsenek a kezdeti rosszullétek, már erős az anyai ösztön és még az apuka is át tudja ölelni a kismamát.

Az időszak végére tervezett fotózás pedig egy kicsit rizikós, hísz esetleg mire a pocakfotózást csinálnák, megszületik a baba. Tehát, ha ilyen terveid vannak, akkor érdemes egy kicsit előre gondolkodni és felvenni a kapcsolatot Ágnessel, hogy rólatok is elkészülhessenek az első közös profi képek, melyek egy életen át emlékeztetnek benneteket erre a különleges időszakra. (Képek)

Egy fotóstúdióban mindig sokkal minőségibb képeket lehet létrehozni !

A szemészeti cikkünk is érdekelheti ! Oldalunkon több olyan bejegyzést is találhat amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !

Related Posts