Hallottál már az Armaf parfümökről?

A jól megválasztott parfüm (pl.Armaf) a megjelenés szerves részét képezi. Kiegészíti a viselt ruha stílusát, megmutatja személyiséged egy részét, és egyúttal ízlésessé, vonzóvá varázsolja lényed. Ehhez természetesen nélkülözhetetlen, hogy rálelj arra az illatra, ami igazán jól áll, nem tolakodó, nem túl sok és nem is túl kevés. A dolog nehézsége ebben rejlik. Milyen árkategóriában érdemes nézelődni? Az olcsó is lehet jó? Vagy célszerű inkább az ismert márkák között keresgélni?

A kép illusztráció ! A kép forrása : Pixabay

Egyedi illatkompozíciók az Armaf-tól

A drogériák polcain sorakozó, trendi illatokat sokan éppen tucat-jellegüknél fogva nem kedvelik. A világhírű márkákkal viszont gyakran az a baj, hogy horror áron kínálják azokat a parfümériák és a webáruházak. Létezik a két árkategória között átmenet? Ha szívesen kalandozol az illatok világában, és valami különlegesre vágysz, akkor érdemes körülnézned az Armaf márka kínálatában. Az Egyesült Arab Emírségekből származó parfümökről már a származási hely is sokat elárul. A megszokott füstös, keleties, egzotikus illatkompozíciók helyett azonban meglepően egyedi megoldások tárulnak elénk az Armaf (parfüm) készítményeinek használatakor.

Parfüm : Az unisex is tuti befutó!

A Club Ne Nuit kollekció férfiak és nők számára sem okoz csalódást, de természetesen árkategóriában is nagy a szóródás a márka kínálatán belül Akár 10 ezer forint alatt is hozzájuthatsz különleges illatokhoz, de a 10-20 ezres kategória az igazi befutó. A legjobb az egészben az, hogy unisex illatok is megtalálhatóak az Armaf parfümjei között, melyekről tényleg nehéz lenne eldönteni, hogy kizárólag férfiaknak vagy nőknek felelnek meg igazán.

A luxus szerelmesei is megtalálják számításukat az Armaf kínálatában, hiszen olyan márkákkal is felveszik a versenyt parfümjei, mint például a Dior. Igaz ez néhány termék árára és persze azok minőségére is.

Lépd túl komfortzónád!

Néha érdemes elrugaszkodni a megszokottaktól. A bevésődött, igazi klasszikusnak mondható márkák mellett kiválóan megállja a helyét az Armaf, mely egyébként az EDP kínálatán túl az EDT, a hajspray és a parfümolaj terén is otthonosan mozog. A szakemberek azt javasolják, hogy érdemes körülnézni több webáruházban is, ugyanis jelentős árkülönbségek lehetnek a márka ajánlatai között.

Az illatok összetevői változatosak, de például a pézsma, a pacsuli, a jázmin, a vanília és az ámbra visszatérő elemeknek számítanak. A fejillat, vagyis amit először érzel a parfümből, gyakran gyümölcsös ínyencség, mely később tisztul le például a felsoroltak valamelyikére, vagy azok kombinációjára. Az Armaf megéri, hogy ízlelgesd parfümjeinek összetevőit, és ha elnyeri tetszésed valamelyik, akkor próbáld ki bátran! Az illatok intenzitása, összetettsége és ízlésessége garantáltan nem okoz csalódást.

Írta : Kiss Anita

A Dude Perfect cikkünk is érdekelhet !