5 diák , nagy ötlet ,YouTube – Dude Perfect

A Dude Perfect alapítói egy iskolába jártak a Texas A&M Egyetemre és szobatársak is voltak ráadásul . Tyler Toney, Garrett Hilbert, Coby Cotton, Cody Jones, Cory Cotton elindították a YouTube csatornájukat 2009-ben hozták létre.

A kép forrása YouTube csatorna !

Dude Perfect – 101 trükk, tipp és menő tény Libri – Könyv a rajongóknak ! Books in English

A társulat humoros sportvideókkal szórakoztatja az egyre növekvő rajongói tábort amelyek főként a fiatalabbakból állnak . 2015-ben számolt be a Variety arról,hogy a társulat 23 millió rajongóval rendelkezett és 1 milliárdan látták akkortájt a videóikat . Jelenleg 58.3 millió feliratkozójuk van . 2019-ben 7.6 milliárdan tekintették meg a videóikat ezt a számot sikerült megduplázni 2022-re , 15 milliárdan tekintették meg a műsoraikat – írta a THPost

Egy hiteles weblapon azt is megtudhattuk , hogy a Dude Perfect videói gyermekbarát műsorok . Egyetlen káromkodás vagy olyan esemény nem történik amely káros lehetne a gyerekekre . Sőt a társulat többször is kijelentette , hogy hisznek Jézus Krisztusban .

2019-ben a Variety-ben megjelent cikkben egy turnéról volt szó a megvalósulásáról már nem írt a lap . Azonban most két napja egy új cikk látott napvilágot a Dude Perfect- ről a neves lapban amelyben arról adtak hírt , hogy a cég 100 millió dollárt fog beinvesztálni az új székhelyükbe . Erről is találhatunk infót a THPost-ban is magyarul .

Ez a kis történet azt bizonyítja , hogy lehetséges a YouTube-on is márkát építeni . Persze a Dude Perfect-nek ehhez nagyon jó videókat kelet gyártania . És az sem mellékes , hogy az angol nyel az gyakorlatilag világnyelv . Így az egész világ megismerheti . Az is kelet a sikerhez , hogy írjanak róluk a nagy lapok is és más médiában is megjelenjenek .

Írta : B.A.

Ezt ajánljuk az oldalunk cikkeiből : Szerencsés névválasztás – Starbucks

Related Posts